Fotowedstrijd 2017

Uitslag fotowedstrijd 2016

Eerste plaats

Op de eerste plaats is de inzending geëindigd van Kees Olierook uit Poeldijk. De pompoenen op de winnende foto trekken in eerste instantie de aandacht. Hoe langer men naar de foto kijkt, hoe meer de totale sfeer van het thema in de kerk in beeld komt. Een terechte winnaar!

Tweede plaats

De tweede prijs is voor Anneke van Ruyven uit Honselersdijk. Ondanks zijn eenvoud straalt de foto toch volop het thema Hollands Glorie uit. Het heeft de jury verrast, dat de fotograaf dit beeld zo scherp heeft waargenomen en vastgelegd.

Derde plaats

De foto die een derde plaats heeft verdiend, is gemaakt door Rikus Tel uit Brasschaat in België. Een prachtig sfeerbeeld met het orgel van de Utrechtse orgelbouwer Wander Beekes (1795-1838) als middelpunt van Hollands Glorie.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
foto-10
foto-9

Fotowedstrijd ‘ErfGoed’ 2017

De fotowedstrijd, dit jaar met het thema ‘ErfGoed’, daagt amateurfotografen uit om de sfeer van de tentoonstelling op de gevoelige plaat vast te leggen. De bedoeling is om een foto te maken van een situatie, waarin het thema in de breedste zin van het woord tot uiting komt.

U kunt deze foto in de Oude Kerk of in de kerktuin nemen. Laat u inspireren door de bloemen en de mensen, het gebouw of de buitenruimte: maak een mooi plaatje van de verwijzingen naar het thema die u in en om de Oude Kerk aantreft.

Voorwaarden wedstrijd

  1. U kunt als deelnemer aan de fotowedstrijd slechts één door u zelf gemaakte foto insturen tot 18 september 2017.
  2. Mailt u de foto onder vermelding van ‘Fotowedstrijd Nationale Zomerbloemententoonstelling 2017’ (als jpg-bestand) naar tinekevdberg@caiway.net. Vermeldt in deze e-mail uw naam, adres en telefoonnummer.
  3. De ingezonden foto’s blijven eigendom van de organisatie. Uitsluiting van deelname, zonder opgaaf van reden, is mogelijk.
  4. Een jury zal inzendingen, die voldoen aan de voorwaarden, beoordelen en de winnaars bepalen. Prijswinnaars ontvangen bericht en over de uitslag kunt u niet corresponderen.
  5. De inzender van een foto draagt alle gebruiksrechten over aan de Stichting Nationale Zomerbloemententoonstelling en geeft tegelijkertijd toestemming om een foto op de website van de tentoonstelling en/of in andere publicaties te plaatsen.
  6. Derden hebben niet het recht om foto’s van deze wedstrijd te kopiëren, te verhandelen en/of voor andere doeleinden te gebruiken.
  7. Professionele fotografen zijn uitgesloten van deelname. Deelnemers die tegen de regels in toch werk van derden insturen, zijn zelf voor de auteursrechtelijke gevolgen aansprakelijk. De stichting aanvaardt op geen enkele wijze enige aansprakelijkheid voor het wederrechtelijk insturen van foto’s waarop auteursrecht van derden rust.